Verzendtijden verschillen per land. In Nederland heb je je pakket doorgaans binnen een dag in huis, als je het voor 17.00 uur bestelt. Bestellingen naar de rest van Europa kunnen 3 tot 5 werkdagen duren. Voor de rest van de wereld hanteren wij een levertijd van ongeveer 5 tot 15 werkdagen.

Door Covid-19 kan het voorkomen dat je bestelling vertraging heeft opgelopen. We zullen ons best doen om dit tot een minimum te beperken. We verdelen zendingen in vier verschillende zones: Nederland, Europa, de rest van Europa en de rest van de wereld. Mocht je binnen de verwachte levertijd nog niets hebben ontvangen, neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar support@kingwrapz.com.

Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over de invoerrechten of de extra kosten die in rekening worden gebracht wanneer u uw bestelling ontvangt.  De manier waarop het werkt, is dat elk land een maximale waarde vaststelt voor producten die als belastingvrij worden geclassificeerd (wat betekent dat er geen invoerrechten). Zodra de waarde van uw bestelling dat bedrag overschrijdt, kan er een bepaald percentage van de bestelwaarde in rekening worden gebracht.

Hier hebben we helaas geen controle over. De regering van elk land stelt deze voorschriften vast en helaas is het een realiteit die u zult aantreffen bij elke online winkel. Over het algemeen is de waarde van onze producten zo laag dat de meeste klanten helemaal geen invoerkosten betalen. Het beste wat we kunnen doen, is ervoor zorgen dat onze werkelijke verzendkosten extreem laag zijn en eerlijk zijn over de belastingen die u mogelijk moet betalen bij aankomst.

VOLGEN

U ontvangt van ons een e-mail zodra uw bestelling is verwerkt. Hierin staat een trackingcode waarmee je de bestelling precies kunt volgen. Heb je nog geen e-mail ontvangen? Geen stress, het duurt vaak 1 werkdag om de bestelling te verwerken.

VERKEERDE ADRES?

Maak je geen zorgen. Stuur ons zo snel mogelijk een e-mail naar support@kingwrapz.com. In sommige gevallen kunnen we het adres nog wijzigen voordat het wordt verwerkt. Zodra uw bestelling niet kan worden afgeleverd, wordt het pakket geretourneerd. Wij zullen dan vaak contact met u opnemen. Het kan zijn dat we extra verzendkosten in rekening moeten brengen.

VERZENDKOSTEN

 Nederland

€5,- voor bestellingen onder de €50,-

Voor bestellingen boven de €50,- hoef je geen verzendkosten te betalen.

Europa (Oostenrijk, België, Duitsland, Denemarken, Spanje, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië, Luxemburg en Zweden) 
€5,- voor alle leveringen
Rest van Europa
€9,- voor alle leveringen
Rest van de Wereld
€10,- voor alle leveringenYou have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
Recent bekeken
Top
ic-expand
ic-cross-line-top