Onderstaande veelgestelde vragen zijn enkele veelvoorkomende zorgen van onze klanten voordat ze de wraps kopen. Als je andere vragen hebt, stuur deze dan naar support@kingwrapz.com< /a>
Ja, we leveren over de hele wereld. Let er bij het afrekenen op dat je de juiste adresgegevens invult.
Pakketten binnen Nederland worden doorgaans binnen 1 dag bezorgd. Pakketten binnen Europa duren ongeveer 3 tot 5 werkdagen. Buiten Europa kan dit 5 tot 15 werkdagen duren.
Het artikel is zonder goede reden kapot gegaan, oftewel een fabricagefout. Vertel ons wat er is gebeurd en we zorgen voor een vervanger. Fabricagefouten verschijnen over het algemeen binnen de eerste paar weken van eigendom. Zorg ervoor dat u een korte video meestuurt die het defect laat zien voor kwaliteitsborging. Nu voor het leuke gedeelte... Zodra uw claim is voltooid, sturen we u een originele vervanging. Let op: we bieden geen geldelijke terugbetaling voor garanties.
Kingwrapz-skins zijn eenvoudig te installeren. De meeste van onze skins bevatten extra extra wraps met verschillende snijopties. Voor het beste resultaat raden we aan om een microvezeldoek, föhn of heteluchtpistool bij de hand te hebben en een beetje geduld kan nooit kwaad! Al onze materialen bieden een gemakkelijke installatie zonder luchtbellen, met ingebouwde luchtkanalen. De warmte helpt de lijm gevoeliger te maken, het materiaal flexibeler en gemakkelijker te controleren rond hoeken om de best mogelijke pasvorm voor uw huid te krijgen! Onze site bevat ook een uitgebreide videobibliotheek met how-to's voor alle apparaten, thuistechnologie en wearables die we aanbieden. Het verwijderen van je huid is net zo eenvoudig, het pelt er super schoon af! Je kunt altijd een beetje warmte toevoegen om het verwijderen gemakkelijker te maken.
Het verwijderen van de skin is net zo eenvoudig, het pelt er super schoon af! We hebben ontdekt dat het aanbrengen van een beetje warmte (een snelle dosis warmte van een föhn) het verwijderen echt veel gemakkelijker maakt.
We begrijpen dat er altijd ongelukken gebeuren. Bij Kingwrapz geven we net zoveel om uw apparaten als u. Verpest de installatie, geen probleem! Neem binnen 30 dagen contact met ons op voor vervanging van hetzelfde artikel. Zorg ervoor dat u een korte video of foto's van de grap toevoegt voor kwaliteitsborging! Opmerking: afhankelijk van het geval kan u worden gevraagd om de kosten van verzending en verwerking te dekken.
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
Recent bekeken
Top
ic-expand
ic-cross-line-top